Betonilattiatöiden asiantuntija vuodesta 1983
Betonilattiatyöt, Mastertop lattiat, pinnoitukset

Betonilattian esikäsittely ja erikoistyöt – betonilattian sinkopuhallus, jyrsintä, hionta ja injektointi

Sinkopuhallus betonilattian puhdistamiseen ja karhentamiseen

Sinkopuhallus on työmenetelmänä hiekkapuhalluksen kaltainen. Käsiteltävä betonilattiapinta puhdistetaan kovan paineilman ja kiinteiden hiukkasten avulla. Useimmiten sinkopuhallus on lattian esikäsittelytoimenpide lattian pinnoituksen yhteydessä. Hiekkapuhallukseen verrattuna sinkopuhallus on pölytön tapa betonilattian käsittelyyn, sillä lähes kaikki puhallushiukkaset saadaan imuroitua suoraan suojattuun säiliöön.

Betonilattian hionta silottamiseen ja puhdistukseen

Lattioiden hionta soveltuu moneen tarkoitukseen, esimerkiksi pinnoitettavan lattian esikäsittelyyn tai saneerattavan lattian siloittamiseen yleensä ohutta maalipinnoitetta varten. Hiomalla voidaan poistaa kohtalainen määrä epäpuhtauksia, kovettumia ja sementtilimaa betonilattian pinnasta.

Betonilattian jyrsintä paksun pintakerroksen poistamiseen

Kun esimerkiksi saneerattavaan lattiapintaan on imeytynyt öljyjä ja rasvoja, lattiapinnassa on epämuodostumia tai isoja kovettumia, ei lattiapinta useimmiten ole hiottavissa tai sinkopuhallettavissa. Tällöin betonipintaa käsitellään jyrsimällä, jolloin pinnasta saadaan poistettua hiontaa ja sinkopuhallusta paksumpi kerros pois.

Injektointi halkeilleen betonin paikkaamiseen

Kun betonirakenteiden välissä on onttoa tilaa tai jos betoni on alkanut halkeilla, voimme korjata betonilattian injektoimalla. Korjaus toteutetaan injektoimalla epoksihartsia kohteeseen.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt betonilattioiden esikäsittelystä ja injektoinneista

betonilattian-sinkopuhallus-p
betonilattian-jyrsinkoneet-p
betonilattian-jyrsinta-p