Betonilattiatöiden asiantuntija vuodesta 1983
Betonilattiatyöt, Mastertop lattiat, pinnoitukset

Toteutamme kaikki betonilattiatyöt tinkimättömällä asenteella – isoihin ja pieniin kohteisiin

Pintabetonilattiat (lattian liippaus)

Pintabetonilattiat (ns. lattian liippaus) ovat betonilattioita pienkohteisiin, kuten omakotitaloihin ja kerrostaloihin. Kestävyydeltään ja ominaisuuksiltaan – kuten lujuus, sää, hieronta, kovettuvuusnopeus – pintabetonilattiat ovat saatavilla useilla eri materiaaleilla.

Lattian liippauksen tuloksena muodostuva betonilattiapinta on karheahko, mutta kohteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen esimerkiksi hiottavissa ja pinnoitettavissa. Yleensä liipattu pintabetonilattia päällystetään jollakin peitteellä, esimerkiksi maalilla.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt pintabetonilattioista

Kovabetonilattiat

Kovabetonilattia on normaalia betonilattiaa kestävämpi betonilattia ja kovabetonin rasitusominaisuudet ovat kaikilta osin normaaleja betonilattioita paremmat. Kovabetonilattian perusominaisuuksia ovat suuri kulutuskestävyys ja vähäinen halkeilu. Rakentaminen voidaan tehdä tuoreen tai kovettuneen betonin päälle pintavaluna esimerkiksi saneerattaviin kohteisiin.

Kovabetonilattian ulkonäköön voi vaikuttaa monella tavalla. Kovabetonilattiat voidaan värjätä eri pigmentein. Kun betonin rakenne halutaan tuoda näkyviin, kovabetonilattiat pintahiotaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt kovabetonilattioista

Mastertop-kuivasirotelattiat

Mastertop-kuivasirotelattiat kestävät hyvin kulutusta. Mastertop-lattia soveltuu hyvin teollisuuden tarpeisiin ja vaativiin kohteisiin etenkin silloin, kun lattia halutaan saada heti käyttövalmiiksi. Betonilattiatyyppinä Mastertop-lattiat ovat pölyttömiä.

Mastertop-kuivasirotelattiat on saatavilla useilla eri väreillä ja lujuusominaisuuksilla. Yhteistyökumppanimme Basf:in koko kuivasirotelattiavalikoima on saatavilla kauttamme, esim. Mastertop 100, Mastertop 200 ja Mastertop 450 (lisätiedot Basf:in sivuilta).

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt Mastertop-betonilattioista

Imubetonilattiat

Imubetonilattia on hyvä ratkaisu etenkin silloin, kun lattian pitää kestää kovaa rasitusta. Kulutuskestävyyden kannalta tällaisia tiloja ovat esimerkiksi parkki- ja teollisuushallit. Imubetonilattiat eivät välttämättä vaadi hiontaa tai pinnoitetta, vaan soveltuvat betonilattiaksi sellaisenaan.

Imubetonilattiassa käytetty betoni on normaalia betonia, jonka vesisementtisuhdetta muutetaan lujuuden parantamiseksi. Imubetonilattiassa tehdään normaali betonin levitys, joka linjataan oikeaan korkeuteen. Tämän jälkeen märälle pinnalle levitetään matot, joista lähtee imuletku koneelle vedenpoistamista varten. Imubetonilattia kestää kävelyä jo noin kahdenkymmenen minuutin kuluessa ja imubetonilattian hierto suoritetaan heti imukäsittelyn jälkeen.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt imubetonilattioista

betoni-pumppaus-harjaus-onteloon-p
mastertop-lattia-nile-green-p
mastertop-hiertoa-p
mastertop-kuivasirotelattian-koneellinen-teko-2-p
imubetonia-rajavillen-elementtitehtaalla-1-p